ELEKTRONSKO UČENJE

 

 

LINKOVI

Brojač poseta:

 

 

fg

 

 

 

 

 

 

TeenTalk

Teen T@alk konferencija

Konferencija koja je održana 9. septembra u bioskopu „Kupina“ u organizaciji časopisa BRAVO i pod pokroviteljstvom mobilne mreže TELENOR bila je veoma uspešna.

 Konferencija se sastojala iz tri panel diskusije na kojim je bilo govora o dostignucima panelista, njihovim planovima za budućnost, kako su postali uspesni u tome što rade i dali su savet svima koji žele da se bave poslom koji vole, ali ih neko sputava u tome.

                Prva panel diskusija nosila je naziv INOVATORI IZ ŠKOLSKE KLUPE: UPOZNAJMO SE SA DOSTIGNUĆIMA NAJTALENTOVANIJIH SRPSKIH TINEJDŽ NAUČNIKA, druga je nosila naziv PUT DO USPEHA: KO UTIČE NA NJEGA I KAKO?, a treca YOUTUBERI, BLOGERI & CO.: KO SU I KAKO FUNKCIONIŠU MLADE ZVEZDE NOVIH MEDIJA U SRBIJI.

 

Nikola Stojanović i Anita Abedinović, učenici treće godine naše skole predstavili su svoja dostignuća na ovoj konferenciji. Nikola je učestvovao na prvoj, a Anita na drugoj panel diskusiji. Pored panelista iz naše škole, na konferenciji su se predstavili i Anđela Šarković (Gimnazija Svetozar Marković),Marko Stanković (Gimnazija Svetozar Marković), Aleksa Džunić i Nikola Spasov (Košarkaški tim gimnazije Stevan Sremac), Aleksandar Petrović (predsednik učeničke kompanije Green grafitti), Anita Abedinović (srednjoškolka i pevačica),  Aleksandar Milijić (aGameplay),Teodora Aćimović (Teodora’s Small World), Maja Ducić (Maja Be Creative) i Mihailo Golubović (Golubovic) i drugi, a kao gost na drugom panelu bio je Niggor, poznata muzička zvezda.

Teen Talk 2015 u Nišu zatvorila je Anita Abedinović pesmom  Set Fire to the Rain.