ELEKTRONSKO UČENJE

 

 

LINKOVI

Brojač poseta:

 

 

fg

 

 

 

 

 

 

   TeenT@lk 2016

 

Konferencija TeenT@lk održana je i ove godine, a organizatori i pokrovitrlji bili su časopis Bravo i Telenor. Konferencija je održana u bioskopu Vilin Grad. 
I ove, kao i prošle godine, naša škola imala je svog predstavnika. Aleksandar Mladenović, učenik četvrte godine naše škole učestvovao je u prvoj od tri panel diskusija. Panel diskusija, u kojoj je Aleksandar učestvovao, nosi naziv "LIKE za uspeh: Talenti iz školske klupe - od hobija do uspeha", a ovaj panel vodio je bivši učenik naše škole Jovan Milić.


Zatim je održano predavanje u okviru kompanije Telenor pod nazivom "Save & Care", a potom se prešlo na ozbiljnije teme. 


Predavanje "Otvoreno o Nasilju" odrzala je Dragana Janković, majka pokojnog Alekse Jankovića. Ona je pričala o vrstama nasilja i načinima zaštite dece, a publika je imala priliku i da joj postavi pitanja na ovu temu. 


Drugi panel nosio je naziv "BLOCK and bullies: Kako se zaštititi od nasilnika na mrežama i van njih". Ovaj panel vodila je Maja Vodeničarski, a panelisti su bili profesorice Bojana Golubović i Ana Veljković, Marina Kostić, novinar Boban Kecev i predstavnik niške policije.


Treći panel nosio je naziv "FOLLOW4FOLLOW-LIKE4LIKE: Internet senzacija- na šta smo sve spremni za lajk". Panel je vodila Branislava Jovanović, a panelisti su bili youtube-eri iz Niša, Aleksinca i Kraljeva.