ELEKTRONSKO UČENJE

 

 

LINKOVI

 

 

Brojač poseta:

 

 

fg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finale II regionalnog takmičenja u bacanju bumeranga

U petak, 17.5.2013. održano je veliko finale II regionalnog takmičenja u bacanju bumeranga. Takmičenje je počelo ranom zorom, a nakon takmičenja usledio je revijalni deo, gde su nastupili članovi grupe „3RUN Jug“ koji su bili učesnici šou programa „Ja imam talenat“. Nakon njih nastupila je talentovana pevačica naše škole, ali i talentovani pevač ETŠ „Nikola Tesla“ iz Niša. Organizatori takmičenja, naša škola i učenička kompanija iz naše škole „BWS“, kažu da im je drago što je ovo takmičenje uspelo, ali se i zahvaljuju sponzorima  prodavnici „Sport World“ i zlatari „Verona“ iz podzemnog prolaza. Takmičenje je bilo i medijski propraćeno za šta su pre svega zaslužni Portal „Niške Vesti“ i RTV „Belle amie“. Direktor škole Aleksandar Stevanović, uručio je diplome svim učesnicima, a pobednicima je pored diploma uručio i nagrade. Nakon dodele nagrada priređen je svečani koktel. Organizatori takmičenja se zahvaljuju svim učesnicima.

 

Održane kvalifikacije za takmičenje u bacanju bumeranga

Učenici i profesori naše škole  organizovali su 25. 4. 2013. kvalifikaciono takmičenje za učenike iz čitavog regiona. Pored niških srednjih škola,  takmičenju su prisustvovale i škole iz Aleksinca. Učenici su pet puta bacali bumerang, a isključivo po broju poena koje su osvojili dobili su i zasluženo mesto. Uz muziku i bumerange, učesnici su uživali skoro celog dana, a na iznenađenje prisutnih takmičenje su posetili i učenici iz OŠ „Dušan Radović“ u Nišu.  U finalu, zakazanom za 17.5.2013. nadmetaće se 10. najboljih učesnika. Svim školama, kao i učesnicima se zahvaljujemo na saradnji i vidimo se naredne godine!

 
 

II takmičenje u bacanju bumeranga

Sa željom da se sva zainteresovana deca uključe u sportsku manifestaciju bacanja bumeranga, MTŠ „15.maj“ organizuje II takmičenje u bacanju bumeranga. Kvalifikacije za takmičenje biće održane u četvrtak 25 . 4. 2013. u 10:00h, a finale će biti 17. 5. 2013. u istom terminu.
Propozicije takmičenja, kao i agendu događaja dobija svaki takmičar nakon prijavljivanja. Za osvojena prva tri mesta biće obezbeđene vredne nagrade. Pravo učešća imaju svi učenici srednjih škola u Nišu koji se prijave za takmičenje do 23. aprila. Pored naše škole, u organizaciji takmičenja učestvuje i učenička kompanija „BWS“ , koja je deo programa „Dostignuća mladih“. Prijavljivanje se vrši kod prof. Ivana Nogića ili na brojeve telefona: 063/ 424- 629 i 018/588- 581. Učenici se mogu takmičiti kupljenim bumerangom ili bumerangom koji će sami napraviti u školi uz pomoć profesora. Za učesnike iz drugih škola bumeranzi su obezbeđeni. Vidimo se!