ELEKTRONSKO UČENJE

 

 

LINKOVI

Brojač poseta:

 

 

fg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Održano finalno takmičenje u bacanju bumeranga- 13. 5. 2014.

 

 


Učenici i profesori MTŠ „15.maj“ i ove godine su organizovali takmičenje u bacanju bumeranga. Sa zadovoljstvom možemo da kažemo da smo ove godine oborili rekord, budući da smo imali jako puno učesnika i posetilaca, a da je LIVE prenos kvalifikacija i finala pratilo oko 5000 ljudi. Za učenike pobednike obezbeđene su vredne nagrade.
Takmičenje se realizovalu uz podršku: RTS-a, RTV Belami, M kops centra, organizacije „Dostignuća mladih“ i drugih manjinskih sponzora. Takmičenje je realizovano pod sloganom: „Danas bacam za svoju budućnost“.

Rang listu pogledajte ovde.

Pogledajte i prilog sa NTV.

 

 

 

 

III takmičenje u bacanju bumeranga: " Danas bacam za svoju budućnost"

LINK ZA LIVE PRENOS JE:http://www.youtube.com/watch?v=Xw3WcS_7oFk

 

Ovogodišnji slogan takmičenja:
" Danas bacam za svoju budućnost"

Sa željom da se sva zainteresovana deca uključe u sportsku manifestaciju bacanja bumeranga, MTŠ „15.maj“u saradnji sa TŠ „Prota Stevan Dimitrijević“ iz Aleksinca, već tradicionalno organizuje takmičenje u bacanju bumeranga. Kvalifikacije za takmičenje biće održane u utorak 15.4.2014. u 10:00h, a finale sa revijalnim delom, održaće se 13.5.2014. od 11.00h na platou ispred Logora „Crveni Krst“.
Propozicije takmičenja, kao i agendu događaja dobija svaki takmičar nakon prijavljivanja. Za osvojena prva tri mesta obezbeđene su vredne nagrade. Pravo učešća imaju svi učenici srednjih škola u Nišu i učenici sedmog i osmog razreda osnovnih škola, koji se prijave za takmičenje do 14. aprila. Vaše učenike možete prijaviti pozivom na broj 018/588- 581 ili 063/424-629. Za učesnike drugih škola obezbeđen je bumerang. Ove godine takmičenje je otvoreno i za publiku, tako da očekujemo veliki odziv nišlija i svih ostalih željnih upoznavanja novog sporta. Čekamo Vas, najstarija tehnička škola u gradu!