ELEKTRONSKO UČENJE

 

 

LINKOVI

Brojač poseta:

 

 

fg

 

 

 

 

 

 

Završen festival tehnike, nauke i informatike "Pogled u budućnost"

 

Festival tehnike, nauke i informatike "Pogled u budućnost", uspešno je održan u našoj školi. Učenici i profesori naše škole, želeli su da promovišu tehniku i nauku na najbolji mogući način i u toj misiji su i uspeli. Festival je okupio oko 15-tak obrazovnih institucija i privatnih firmi i svi oni su se našli u našoj školi želevši da promovišu tehniku i nauku i da pokažu kako mašinstvo itekako može da bude zanimljivo.
" Drago mi je da je naša škola organizator ovakve manifestacije. Nadam se da će svake naredne godine ova manifestacija rasti sve više i da ćemo mi kao škola biti dobri domaćini, kao što smo bili ove godine"- izjavila je Slavica Jukić, direktorka MTŠ "15.maj"
Festival je otvorio gradski većnik za omladinu i sport Milan Pešić, koji je tom prilikom izjavio kako je važno da mladi ljudi rade ovakve i slične događaje i da budu aktivni. Prvi festival "Pogled u budućnost" okupio je oko 800 nišlija, koji su želeli da saznaju odgovore na mnoga pitanja. Kako kažu sami organizatori one malo starije su zanimale tehničke stvari, dok su najmlađi sugrađani uživali u LEGO robotima.
"Organizacija ovakvog događaja nije nimalo laka. Potrebno je dosta iskustava i jako puno truda. Nadam se da se dopalo nišlijama ono što smo napravili"- izjavio je Lazar Tošić, učenik odeljenja M32.
MTŠ "15.maj" se zahvaljuje svim prijateljima festivala, koji su omogućili održavanje istog. Do sledeće godine!