ELEKTRONSKO UČENJE

 

 

LINKOVI

 

 

Brojač poseta:

 

 

fg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOVOSTI
Poseta aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu

U petak 30.3.2012. najbolji učenici naše škole su posetili Beograd. Učenici su ranom zorom krenuli putem Beograda, gde ih je dočekalo veoma ljubazno osoblje aerodroma"Nikola Tesla", a zatim su se uputili u Muzej vazduhoplovstva gde su saznali istoriju mnogih aviona zahvaljujući ljubaznom kustosu. Nakon muzeja i aerodroma, učenici su imali svojih "pet minuta" i uživali su u čarima prestonice. Plan puta je bio sledeći:

1.Poseta muzeju vazduhoplovstva

2.Poseta aerodromu "Nikola Tesla"

3.Provod u Delta Sitiju

4.Poseta "Mosta na Adi"

Nakon što su se učenici vratili u Niš pitali smo ih za utiske. Mišljenja su bila podeljena, ali je jedna velika većina bila oduševljena i rado bi ponovili put.

 

 

 

NašaŠkola.Net Takmičenje “Biramo najbolju lekciju”

Portal www.nasaskola.net organizuje takmičenje za najbolje materijale. U cilju motivacije učenika, popularizacije elektronskog učenja, kao i u cilju što bolje saradnje profesora i učenika, organizovano je takmičenje za izbor najbolje lekcije. Tim projekta e-Skola pozvao je sve srednje škole da se uključe u takmičenje za izbor najbolje lekcije. Takmičenje traje do 22. marta, a lekcije koje učenici naprave moraju biti odobrene od strane profesora.

Glasajte za lekciju našeg učenika Milić Jovana. Lekcija se nalazi na ovoj adresi:

klikni ovde da pročitaš lekciju