ELEKTRONSKO UČENJE

 

 

LINKOVI

Brojač poseta:

 

 

fg

 

 

 

 

 

 

PROJEKTI

Iz godine u godinu naša škola učestvuje u raznim projektima. Profesori zajedno sa svojim učenicima trude se da učestvuju u što većem broju projekata. Pored stručnih projekata, naši učenici učestvuju i u književno-društvenim projektima poput „Najboljeg recitatora u Srbiji“ ili „Najbolje pesme u Srbiji“. Iz godine u godinu, sve više đaka želi da učestvuje i u našim projektima. Radom na različitim projektima, osim učenja, razvijamo i timski rad. O najzanimljivijim projektima možete pročitati na ovoj strani.

 

Dostignuća mladih u Srbiji-Junior Achievement Serbia

Junior Achievement Worldwide (JAW) je globalna neprofitna organizacija čiju aktivnost finansiraju poslovna zajednica, fondacije i pojedinci.
Dostignuća mladih u Srbiji je deo globalnog JA programa i član  Junior Achievement Europe. Njihova vizija je kreirati preduzimljivu generaciju otvorenu za promene, osnaženu i spremnu za suočavanje sa budućnošću, koja razmišlja izvan okvira svoje trenutne situacije i aktivno učestvuje u svim segmentima savremenog života povećavajući svoje mogućnosti pri zapošljavanju. Organizacija Dostignuća mladih u Srbiji razvija i implementira ekonomske obrazovne programe za mlade ljude kroz partnerstvo između biznisa i obrazovnog sistema. DMuS kroz svoje programe približava stvarni svet biznisa mladim ljudima i razvija njihove potencijale. JA progami su dizajnirani za decu i mlade ljude svih školskih uzrasta i implementiraju se kroz partnerstvo između škola i biznisa sektora.

JA programi su fokusirani na: Preduzetništvo, Iskustveno učenje, Veštine koje doprinose zapošljivost, Ekonomsku i finansijsku pismenost, Inovativnost i kreativnost.

Naši đaci su u školskoj 2011/2012. godini pokrenuli učeničku kompaniju pod nazivom BWS- Boomerang wooden sword koja se bavi proizvodnjom i prodajom bumeranga. Ova učenička kompanija je veoma uspešno poslovala, a kao dokaz za to je i osvojeno 3. mesto na Nacionalnom takmičenju učeničkih kompanija u Beogradu od 23. do 25. maja 2012. godine. Pored ovog takmičenja naši učenici rade i na mnogim drugim programima.

 

 

Pogledajte kako je bilo na takmičenju u Beogradu 2012