ELEKTRONSKO UČENJE

 

 

LINKOVI

 

 

Brojač poseta:

 

 

fg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proslavljena školska slava

         Učenici naše škole, zajedno sa profesorkom srpskog jezika i književnosti Nađom Đorđević, priredili su veoma zanimljiv program. Domaćin ovogodišnje slave bio je gospodin Kikić Ivica, dok će sledeće godine tu dužnost preuzeti profesorka biologije gospođa Jasmina Manojlović. Uz prisustvo školskih gostiju i učenika kolač je uspešno isečen i proslava je mogla početi. Program koji su priredili učenici predviđao je i neke pesme, koje je naša učenica Anita Abedinović veoma lepo izvela. Nakon višečasovne proslave, učenici i profesori otišli su na zasluženi vikend.


 

 

 

Održana Svetosavska akademija grada Niša

         Povodom značajnog crkvenog, ali i školskog praznika Savindana u niškom lutkarskom pozorištu održana je svečana akademija za učenike srednjih i osnovnih škola. U prigodnom programu koji je organizovao Grad Niš, učenici su podsetili na životni put Svetoga Save, njegova odricanja, stremljenja i njegov značaj u izgradnji srpske državnosti i crkvene nezavisnosti. Glumci pozorišta, ali i učenici su zabavljali publiku punih sat vremena. Nekoliko naših učenika, zajedno sa profesorkom filozofije Tijanom bili su deo ove značajne proslave. Akademiji su prisustvovali i : gradonačelnik Niša Dr. Zoran Perišić, predsednik skupštine grada Dr. Mile Ilić i vladika niški Jovan. U Domu vojske, direktori škola i razne druge zvanice prisustvovale su vetosavskoj akademiji za „odrasle“.


 

Obeležen 14. februar- Dan ljubavi i vina

        Učenički parlament škole u saradnji sa prof. srpskog jezika i književnosti Anom Radulović i prof. filozofije Tijanom ukrasili su pano u holu škole povodom Sv. Trifuna- zaštitnika vina i ljubavi. Pored toga što je pano ukrašen raznim ukrasima i radovima naših učenika. Učenici su napravili i neke poruke, koje će profesore i sve one koji prolaze našim holom podsetiti na ljubav svakog dana. Svi koji su prošli pored panoa kažu da je lep, a devojke iz naše škole izvele su i performans lepih poruka. Tokom celog dana u holu škole je bila prodajna izložba koju je organizovala naša učenička kompanija „Boomerang Wooden Sword“. Članovi te kompanije su rekli da je prodaja prošla veoma dobro i da se polako pripremaju za takmičenje u bacanju bumeranga.