ELEKTRONSKO UČENJE

 

 

 

LINKOVI

 

 

Brojač poseta:

 

 

fg

 

 

 

 

 

Takmičenje Infomanija - Forum naprednih tehnologija

Takmičenje Infomanija 2015. održano je 14.10.2015.godine iz računarstva i informatike za učenike srednjih škola, koju već sedmi put organizuje Katedra za Računarstvo, Elektronskog fakulteta u Nišu, ovaj put u sklopu Foruma naprednih tehnologija.

Učenici naše škole učestvovali su na takmičenju Infomanija. Pošto su naši učenici ove godine prvi put na ovakvom takmičenju, zadovoljni smo rezultatima!

Rezultate takmičenja i rang listu možete pogledati ovde!

 

XVIII republičko takmičenje Mašinskih škola Srbije

Ovogodišnje XVIII republičko takmičenje učenika zanimanja mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje održano je u Brzeću 22. i 23. maja 2011. god. Domaćin takmičenja je bila naša škola. Ovo takmičenje je prvi put organizovano na ovakav način, van mesta iz kojeg je domaćin takmičenja. Kao domaćini takmičenja nadamo se da smo da na najbolji mogući način dočekali mentore i takmičare iz cele Srbije. Smatrali smo da najbolji iz Srbije na svim oblasnim takmičenjima zaslužuju da budu u jednom lepom i prijatnom ambijentu kao što je hotel Junior u Brzeću. Takmičenje je proteklo u najboljem mogućem redu. Zahvaljujemo se svim školama, mentorima i takmičarima na učešću i na profesionalnom međusobnom odnosu. Zadovoljstvo nam je što smo bili domaćini ovog takmičenja.

Zvanični rezultati XVIII republičkog takmičenja Mašinskih škola Srbije

 

Prva tri mesta osvojili su takmičari:

1.) Nikola Lazić, Tehnička škola "15. maj", Prokuplje

2.) Viktor Medve, PTSC "Besedeš Jožef", Kanjiža

3.) Milan Stojadinović, Tehnička škola, Požega

 

 

XX oblasno takmičenje Mašinskih škola Srbije

Ovogodišnje XX oblasno takmičenje učenika zanimanja mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje održano je u Nišu 15. aprila 2011. god. Domaćin takmičenja je bila naša škola. Praktični deo takmičenja održan je na Mašinskom fakultetu u Nišu, a teorijski deo u našoj školi.

Zvanični rezultati XX oblasnog takmičenja Mašinskih škola Srbije