ELEKTRONSKO UČENJE

 

 

LINKOVI

Brojač poseta:

 

 

fg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V E S T I
 
 
Naša škola i ove godine u ulozi Deda Mraza u ustanovi "Mara"
Nakon uspešno izvedene humanitarne akcije na nivou škole, prikupljanje pribora, igračaka, odevnih predmeta i slatkiša za decu ustanove „Mara“, naši đaci odneli poklone i izveli predstavu štićenicima ustanove „Mara“. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani.
Naša škola uvela elektronsku katalogizaciju biblioteke
Pored niških gimnazija, i naša škola odnedavno koristi mogućnosti elektronske katalogizacije knjiga u okviru E-biblioteke. Više o ovoj vesti pročitajte na ovoj strani.
Održana prezentacija o globalnom zagrevanju

U okviru ekološke sekcije, učenici naše škole su održali predavanje na temu: Globalno zagrevanje. U saradnji sa prof. hemije Irenom Nikolić, učenici su prvo putem pano prezentacije ukazali na opasnost globalnog zagrevanja. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani.
Nacionalna alumni konferencija

Dušan Stojiljković i Jovan Milić bili su deo prve nacionalne alumnize.rs konferencije. Više o ovom događuju pročitajte na ovoj strani.

Upis učenika u II, III i IV razred

Upis učenika u II, III i IV razred je u sredu 28. 8. 2013. od 10h do 12h.

Robo int invent 2013.

ROBO-INT invent-Smotra tehničkog stvaralaštva iz robotike i interfejs tehnologije održana je u našoj školi 1. 6. 2013. Više o ovom događuju pročitajte na ovoj strani.

Nacionalno takmičenje učeničkih kompanija

Naša škola učestvovala je na takmičenju najboljih učeničkih kompanija Srbije održanom u Beogradu od 29.5. do 31.5. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani.

Finale II regionalnog takmičenja u bacanju bumeranga

U petak, 17.5.2013. održano je veliko finale II regionalnog takmičenja u bacanju bumeranga. Organizatori takmičenja su naša škola i učenička kompanija iz naše škole „BWS“. Više o ovom događaju, kao i rezultate takmičenja, pročitajte na ovoj strani.

Ples maturanata

Skoro 2.000 niških maturanata, među kojima su bili i maturanti iz naše škole, zaplesalo je 17. 5. 2013., tačno u podne na Maturantskoj paradi "ples tolerancije". Niški maturanti su plesali istovremeno sa vršnjacima iz 42 mesta u Srbiji i iz 9 država. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani.

Proslavljen Dan škole

U prisustvu učenika, profesora i gostiju škole, MTŠ „15.maj“ proslavila 74. rođendan. Nakon priredbe i svečane akademije, odigrana je i Lego utakmica. Snimak utakmice i više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani.

Lego utakmica u Politehničkoj školi u Kragujevcu

Revijalna “utakmica” Lego robota odigrana je 10. maja u Politehničkoj školi u Kragujevcu. Pored ESTŠ škole "Nikola Tesla" iz Kraljeva i Politehničke škole iz Kragujevca i naša škola je učestvovala u ovom Lego turniru. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani

Održane kvalifikacije za takmičenje u bacanju bumeranga

Učenici i profesori naše škole  organizovali su kvalifikaciono takmičenje u bacanju bumeranga za učenike iz čitavog regiona. Pored niških srednjih škola,  takmičenju su prisustvovale i škole iz Aleksinca. Više o ovom događaju kao i rezultate takmičenja pročitajte na ovoj strani

Poslovni izazov Zapadnog Balkana

Učenik druge godine, Jovan Milić, učestvovao je na takmičenju „Poslovni izazov Zapadnog Balkana“. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani

II takmičenje u bacanju bumeranga

Sa željom da se sva zainteresovana deca uključe u sportsku manifestaciju bacanja bumeranga, MTŠ „15.maj“ organizuje II takmičenje u bacanju bumeranga. Kvalifikacije za takmičenje biće održane 25. 4. 2013. u 10:00h, a finale će biti 17. 5. 2013. u istom terminu. Propozicije takmičenja, kao i agendu događaja dobija svaki takmičar nakon prijavljivanja. Za osvojena prva tri mesta biće obezbeđene vredne nagrade. Pravo učešća imaju svi učenici srednjih škola u Nišu koji se prijave za takmičenje do 23. aprila. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani

Učenička kompanija naše škole na festivalu "Nauk nije bauk"

Da nauka nije bauk, po peti put za redom su dokazali učenici Gimnazije Svetozar Marković zajedno sa mnogim školama iz Niša i iz susednih zemalja. Učenička kompanija naše škole imala je svoj štand na ovom festivalu. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani

NOVO! Elektronske ocene u našoj školi

Program za paralelnu evidenciju ocena učenika i izostanaka. Više o elektronskom dnevniku pročitajte na ovoj strani

Otvorite elektronski dnevnik klikom na ovaj link http://www.mts15maj.e-ocene.com

 

 

 

« Početak Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća Kraj »