ELEKTRONSKO UČENJE

 

 

LINKOVI

Brojač poseta:

 

 

fg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V E S T I
 
 
Učenici naše škole na takmičenju „Poslovni izazov“

Učenici treće i četvrte godine naše škole bili su deo takmičenja „Poslovni izazov“ u organizaciji organizacije „Dostignuća mladih“. Učenici naše škole pomešali su se u timove sačinjene od 22 škole sa teritorije jugoistočne Srbije. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani.

Uspešno završena humanitarna akcija za Kulinu!

Početkom oktobra, u okviru Dečije nedelje, Učenički parlament naše škole pokrenuo je humanitarnu akciju namenjenu Domu za smeštaj odraslih lica-Kulina. Putem medija i društvene mreže „fejsbuk“, članovi UP-a uputili su apele svim niškim školama i građanima Niša. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani.

Održana debata „Srbija u EU“- Za i protiv

Organizacija „Protecta“ održala je debatu „Evropska Unija- Za i protiv“ u kojoj su učestvovali i učenici naše škole. Debata je nazvana „Euglas“, a sprovodi se u većini niških škola. Više o ovom događaju pročitajta na ovoj strani.

Poziv na humanitarnu akciju

Učenički Parlament škole u saradnji sa prof. Anom Radulović i Tijanom Đergović Antić, organizuje humanitarnu akciju prikupljanja garderobe za štićenike doma Kulina. Više o ovom događaju pročitajta na ovoj strani.

Učenik naše škole osvojio II mesto na nacionalnom takmičenju „Poslovni izazov“

Nacionalno takmičenje „Poslovni izazov“ u organizaciji organizacije „Dostignuća mladih“ održano je 25. i 26. septembra u Beogradu. Dva učenika treće godine Vučko Stanković i Jovan Milić bili su takmičari na ovom takmičenju. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani.

Panel diskusija o značaju preduzetničkog obrazovanja

Direktor naše škole i dvojica učenika naše škole bili su specijalni gosti na nedavno održanoj panel diskusiji o značaju preduzetničkog obrazovanja u Privrednoj komori Srbije. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani.

Učenici M34 napravili sajt za svoje odeljenje

Učenici odeljenja M34 napravili su sajt za svoje odeljenje. To je ovih dana bila jedna od najinteresantnijih vesti na mnogim srpskim televijama. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj stani.

Multikulturalna večera UNESCO-a

U Njujorku je nedavno održana multikulturalna večera koju je organizovao UNESCO. Dva bumeranga iz naše škole su otišla na daleki put čak do Njujorka gde su dobili novu vlasnicu- Rosi iz Australije, koja se bavi radom sa aboridžanima. Više o ovom događuju pročitajte na ovoj strani.

Nacionalna alumni konferencija
Dušan Stojiljković i Jovan Milić bili su deo prve nacionalne alumnize.rs konferencije. Više o ovom događuju pročitajte na ovoj strani.
Naša škola i ove godine u ulozi Deda Mraza u ustanovi "Mara"
Nakon uspešno izvedene humanitarne akcije na nivou škole, prikupljanje pribora, igračaka, odevnih predmeta i slatkiša za decu ustanove „Mara“, naši đaci odneli poklone i izveli predstavu štićenicima ustanove „Mara“. Više o ovom događaju pročitajte na ovoj strani.
Naša škola uvela elektronsku katalogizaciju biblioteke

Pored niških gimnazija, i naša škola odnedavno koristi mogućnosti elektronske katalogizacije knjiga u okviru E-biblioteke. Više o ovoj vesti pročitajte na ovoj strani.

 

« Početak Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća Kraj »